On the road again !

Lake Isabella

Maandag zijn we vertrokken uit Death Valley. Hoewel het de dag ervoor gloeiend heet was, was het bij het ontwaken toch weer behoorlijk kil. We hebben een prachtige route gereden en genoten van de rust en de mooie vergezichten. Onderweg hebben we koffie gedronken in een drive thru koffiehuis. Da`s ook heel anders dan de Mac Drive.Het meisje dat ons hielp vroeg waar we vandaan kwamen en toen we vertelden dat we uit holland kwamen was ze heel verbaasd. Ze wekte de indruk te denken dat we speciaal voor haar koffie uit holland waren gekomen.

Van de camping die we hadden geboekt wisten we niet veel meer dat hij in de buurt van Lake Isabella lag. Dat hadden we dus ingevoerd in de Tomtom. 10 mijl voor de plaats reden we langs een KOA camping, dat zou best de onze kunnen zijn, snel geïnformeerd, en ja hoor, we werden verwacht.Dus maar direct ingecheckt en door naar Lake Isabella, het was pas 12 uur. In het stadje aangekomen hebben we informatie gevraagd bij de plaatselijke VVV en zijn we het meer rondgereden, een afstand van ca. 30 kilometer. Langs de Kern River hadden we een prachtig plekje in de zon aan een stoomversnelling gevonden. We hebben er geluisterd naar het ruisen van de rivier en het zingen van vogels. En prompt ben ik in slaap gesukkeld, ja, we gaan de kilometers/mijlen voelen.

`s Avonds hebben we gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke openlucht keuken van de camping. We hadden dat nog niet eerder gezien. Je kunt er elektrisch barbequen koken etc. Heel handig en geen stank in ons hutje.

Hamba