Malibu
Dinsdag was er een heel lange rit naar Santa Monica. De route was prachtig, door bergachtig bosgebied met hier en daar sneeuw langs de weg. Soms was de weg overstroomd door smeltwater. Gelukkig stond het water niet erg hoog en hebben we er dus niet te veel last van ondervonden.
In Santa Monica hebben we de pier bezocht , er zijn winkels en restaurants en er treden artiesten op, straatmuzikanten tekenaars etc.
Daarna terug naar Malibu om de camping op te zoeken. Die blijkt gelegen aan de Pacific Ocean Highway. We moeten een stukje een berg op en hebben dan een plek aan de rand van het terrein en kijken uit over de oceaan. Mooier kan bijna niet. Als we net buiten zitten komt er een groep pelikanen voorbij vliegen, we konden ze bijna aanraken.
Omdat dit de laatste overnachting in de camper is gaan we de laatste voedsel voorraden opmaken. En zo ontstaan er de meest verrassende combinaties van gerechten en ingrediënten.
Morgen dus vroeg op, inpakken en dan 60 mijl naar L.A. waar we om 11 uur het hutje moeten inleveren.
Hi Ingrid en Rob,
Jullie genieten van jullie reis, maar wij genieten van jullie verhalen en foto's.
Liefs, ria en Emile
Hoi Rob en Ingrid wat een prachtige reis weer gaaf hoor .I k heb ook nog een berichtje voor Ingrid van Marian dat op 27 april om 17.00uur er op het Boogaard plein een demo tai chi is of je mee wil doen .
Groetjes Yvonne